Archieven

Zieke werknemer

Wat mag ik wél vragen en registreren als mijn werknemer zich ziek meldt? Wat mag ik niet vragen en registreren als mijn werknemer zich ziek meldt? Waarom mag ik mijn zieke werknemer niet vragen wat er aan de hand is? Mag ik op basis van toestemming van mijn zieke werknemer vastleggen wat hij/zij mankeert? Wat… Lees meer »

Categorie:

Medisch dossier

Medisch dossier en Privacyrechten | Kind en familielid | Digitaal Dossier JGZ Algemene vragen over medisch dossier Mag een zorginstelling mijn medische gegevens opnemen in een digitaal dossier? Mag mijn zorgverlener mijn medisch dossier (digitaal) delen met andere zorgverleners? Hoe lang blijft mijn medisch dossier bewaard? Wanneer blijft mijn medisch dossier langer bewaard dan 20… Lees meer »

Categorie:

Leerling dossier

Welke gegevens staan er in het leerlingdossier? Aan welke privacyregels moet ik me als school houden bij het leerlingdossier? Hoe lang mag ik als school het leerlingdossier bewaren? Heb ik als ouder recht op inzage in het leerlingdossier van mijn kind? Mag een school naar mijn opleiding vragen als ik mijn kind inschrijf? Meer over… Lees meer »

Categorie: