Archieven

Identiteitsbewijs

Mag een winkel of ophaalpunt waarbij ik mijn online gekochte product ophaal een kopie van mijn identiteitsbewijs maken? Mag een telecombedrijf een kopie van mijn identiteitsbewijs maken? Mag een auto(verhuur)bedrijf een kopie van mijn identiteitsbewijs maken? Mag een winkelier een kopie van mijn identiteitsbewijs maken als ik alcohol, films of games wil kopen? Mag een… Lees meer »

Categorie:

Persoonsgegevens in het onderwijs

Wanneer moet ik als school een DPIA uitvoeren? Waar moet ik als school op letten als een andere organisatie namens mijn school leerlinggegevens verwerkt? Wat moet ik als school in het register van verwerkingsactiviteiten opnemen? Welke regels gelden bij het gebruik van een leerlingvolgsysteem? Waar moet ik als school op letten bij het gebruik van… Lees meer »

Categorie:

Identiteitsbewijs: rechten en plichten

Werkgevers of (onder)aannemers | Reizen & horeca Belastingadviseur, bank, creditcardmaatschappij verzekeraars, notaris, casino Winkel | Zorg | School Controle van personeel Ondernemingsraad (OR) Mijn zieke werknemer Mijn privacy bij ziekte Sollicitaties Screening Personeelsdossiers Verstrekken van personeelsgegevens Uitkering ID en werkgevers of onderaannemers Wat mag ik als werkgever doen met het identiteitsbewijs van mijn werknemers? Wat… Lees meer »

Categorie:

Identificatie

Identiteitsbewijs Burgerservicenummer (BSN) Biometrie Meer over dit onderwerp

Categorie: